Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Η αριστεία είναι…επιβράβευση ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ Mε τον μαθητή… πρωταγωνιστή




Η Ένωση Ελλήνων Φυσικών (Ε.Ε.Φ.) έχει ξεκινήσει μία σειρά δραστηριοτήτων, για να βρεθεί μαζί με χιλιάδες μαθητές και να πραγματοποιήσει ταξίδια στον χώρο των Φυσικών Επιστημών.
Βασική αποστολή σε αυτό το ταξίδι στον κόσμο της γνώσης, θα είναι η προετοιμασία των μαθητών για τους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Φυσικής 2017.

Η δραστηριότητα απευθύνεται σε μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων και θα είναι δωρεάν για τους επιτυχόντες του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φυσικής 2016, τους επιτυχόντες του Διαγωνισμού Φυσικής ’’Αριστοτέλης’’ και τους συνδρομητές του περιοδικού Physics News.

Πρόκειται για μία καινοτόμο δράση, η οποία θα βοηθήσει τους μαθητές, ώστε η συμμετοχή τους στους Πανελλήνιους και Διεθνείς Διαγωνισμούς Φυσικής, Διαστημικής, Ρομποτικής, Αστρονομίας κ.ά. να είναι επιτυχής.
Με έναν πρωτόγνωρο τρόπο, οι μαθητές θα διδάσκονται, θα διδάσκουν και θα αλληλεπιδρούν με προσωπικότητες των Φυσικών Επιστημών και με Δασκάλους της Φυσικής. Η πρωτοβουλία αυτή θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο και τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Σάββατο πρωί, ανά 15 ημέρες για κάθε βαθμίδα (Γυμνάσιο – Λύκειο).
Ο αριθμός των μαθητών που θα συμμετάσχουν είναι περιορισμένος, γι’ αυτό δεχόμαστε αιτήσεις συμμετοχής από τώρα στο e-mail: eefpan2016@gmail.com 
Έναρξη Μαθημάτων: Σάββατο 1η Οκτωβρίου 2016
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα γραφεία της Ε.Ε.Φ.: 2103635701      
                                                                                                                        2103610690
Γραμματειακή στήριξη: Γεώργα Αναστασία  - 6979774903
Συντονισμός δράσης: Κλειδέρη Βίβιαν  - 6977036846

Για το Δ.Σ της Ε.Ε.Φ.

Ο Πρόεδρος

ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ  ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου