Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Θέμα: «Συνέχιση της έκθεσης ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ και τον Οκτώβριο 2016– Εκπαιδευτικές δράσεις για μαθητές της Λέσβου με φορέα υλοποίησης το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου»



Σε συνέχεια του με αριθμ. πρωτ. 4788/13-09-2016 εγγράφου μας, σας ενημερώνουμε ότι η έκθεση «ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ» παρατείνεται μέχρι το τέλος Οκτωβρίου 2016, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερους μαθητές να την επισκεφθούν. 
Η έκθεση «ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ», η οποία περιλαμβάνει μοναδικής επιστημονικής και εκπαιδευτικής αξίας ευρήματα από τις απολιθωματοφόρες θέσεις που αποκαλύφθηκαν κατά τις εκσκαφές κατά τη διάρκεια κατασκευής του νέου οδικού άξονα Καλλονής – Σιγρίου, φιλοξενείται στον ισόγειο εκθεσιακό χώρο του Επιμελητηρίου Λέσβου στη Μυτιλήνη,
Ειδικά για τους μαθητές της Λέσβου, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου θα πραγματοποιήσει μέχρι το τέλος Οκτωβρίου 2016 εκπαιδευτική ενημέρωση για μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (διάρκεια: 1 ώρα) με δωρεάν συμμετοχή και ειδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για μαθητές Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (διάρκεια: 2 ώρες).
ΠΡΟΣΟΧΗ: Λόγω περιορισμένου χώρου και προκειμένου να υλοποιούνται οι προγραμματισμένες δράσεις σωστά, η ενημέρωση θα πραγματοποιείται κατά σχολική τάξη και κατόπιν συνεννόησης με  τους διοργανωτές. Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν  να επικοινωνούν στο τηλέφωνο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου 2251047033.

                                                                                                                 Ο Περιφερειακός Δ/ντής
                                                                                                         Π. & Δ. Εκπ/σης Βορείου Αιγαίου




Συνημμένο: 1 (ένα) αρχείο                                                                      Αριστείδης Καλάργαλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου